Kokande vatten direkt från vattenkranen

Nu kan man köpa ett tillägg till vattenkranen som ger kokande vatten direkt ur kranen. En uppfinning från Holland och heter Quooker. Runt 11 000 kr får man ge för denna sak. Känns lite dyrt, men kanske användbart för vissa.
http://www.quooker.se/


Kommentarer
Postat av: Rickard Wutzler

Kul att du noterat Quooker - den kokande vattenkranen.



Låt mig bara kort få kommentera att du tycker den kanske kan verka lite dyr men säkert väldigt användningsbar.



Vi gjorde en marknadsundersökning i okt/nov förra året för att med så stor säkerhet som möjligt få information om hur man upplever sin Quooker i köket. Vi skickade ut 45 st frågor till 1000 st konsumenter som köpt Quooker inom 12 månader. En av frågorna de skulle svara på var just hur prisvärd man upplevde sin Quooker. 99,7% ansåg att Quookern var en av de mest prisvärda och mest frekvent använda produkt dem har i sitt kök!!



Vi vet med säkerhet att om man köper en Quooker - den kokande vattenkranen så kommer man bli så nöjd med den så man kommer i princip känna att det blir svårt att klara sig utan den i framtida kök. Vi ger till och med en garanti: Om man inte är 100% nöjd med sin Quooker och anser att den är värd vart enda krona man betalt för den inom 3 månader efter köpet, så skall man kontakta oss så får man alla pengar tillbaka samt en diskmedelspump att sätta i det hål Quooker kranen lämnar efter sig. Mer information om detta finns hos våra återförsäljare runt om i landet (köksbutiker).



Vill du eller någon läsare till detta ha mer information om Quooker eller våra garantier, så är ni välkomna att höra av er till undertecknad.



Med vänliga hälsningar:

Rickard Wutzler

Sverigechef Quooekr.

2009-09-14 @ 08:50:58
URL: http://www.quooker.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0